آشپزی و دوستی
آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 14 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

با سلام خدمت تمامی عزیزان میخوام تارت توت فرنگی رو یادتون بدم.

تارت توت فرنگی.

مواد لازم :

1- تخم مرغ : 3 عدد                                2- شکر : 275 گرم

3- وانیل : 1\4 قاشق چایخوری                   4- آرد: 100 گرم

5- خامه : 500 میلی لیتر                            6- ماست خامه ای : 400 گرم

7- جوش شیرین : 1 قاشق چایخوری                   8- نشاسته ذرت : 50 گرم

9- مار مالاد توت فرنگی : 100 گرم                     10 – ورق ژلاتین : 10 عدد

11- شیر : 150 میلی لیتر                                    12- وانیل : 1\4 قاشق چایخوری

13- توت فرنگی تازه : 450 گرم

طرز تهیه :  شما عزیزان میتوانید از میوه های دیگر هم استفاده کنید هر میوه ای.

اول فر را با 200 درجه  سانتیگراد گرم کنید .

تخم مرغ و 150 گرم از شکر و وانیل را با همزن میزنیم .

آرد و جوش  شیرین و نشاسته ذرت را اضافه میکنیم . و آن را به صورت خمیر در می آوریم .خمیر به دست آمده را روی قالب گرد به قطر 26 سانتیمتر می ریزیم  و پهن میکنیم و میگذاریم در فر 20 دقیقه بپزد و از فر در آورده و اجازه ای  میدهیم سرد شود .

نکته : ( این خمیر به صورت بیسکویت در می آید و کمی خشک است نه زیادی )

کیک را از وسط نصف می کنیم. کف یکی از کیک ها را مارمالاد توت فرنگی یا هر نوع میوه می مالیم.

نصف دیگر کیک را روی آن قرار میدهیم و با یک حلقه دور آن را میبندیم .سپس 8 ورق ژلاتین را در آب حل میکنیم .

نکته دیگر : ( ابتدا ژلاتین ها را درون یک کاسه آب سرد میریزیم طوری که آب سطح ژلاتین را بگیرد . بعد از

2 دقیقه ورقه ها را در می آوریم ودر یک کاسه کوچک با کمی آب جوش مخلوط میکنیم ورقه ها در آب حل میشوند)

شیر و پودر وانیل و 75 گرم شکر باقی مانده را درون یک قابلمه کوچک داغ می کنیم و ژلاتین آب شده را به آن اضافه می کنیم .سپس خامه را خوب میزنیم  ماست خامه ای را اضافه می کنیم مواد ژلاتینی را نیز اضافه کرده و این مواد را روی کیک می ریزیم  ( حلقه ای که دور کیک قرار داده اید اجازه نمیدهد که خامه ها بریزند)

بهتر است این کیک با این موادچند ساعت ( ترجیحآ 24 ساعت) در یخچال بماند .

بقیه ورقه ژلاتین را دوباره به همان روش در آب حل میکنیم . توت فرنگی ها را شسته .150 گرم آن را خرد کرده تکه های متوسط و بقیه توت فرنگی ها را با 50 گرم شکر مخلوط کرده و درون مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم

ژلاتین های حل شده را به پوره توت فرنگی اضافه می کنیم توت فرنگی های خرد شده را روی تارت می چینیم

و پوره توت فرنگی زلاتینی را روی سطح تمام توت فرنگی می ریزیم و میگذاریم خودش را بگیرد .

حلقه دور کیک را باز می کنیم و کیک را سرو می کنیم .  نوش جان ازش لذت ببرید.

         مواظب خودتون باشید. بای.



نظرات شما عزیزان:

مهرشادk
ساعت23:37---15 بهمن 1389
مرسیییییییییی خیلی زیاد

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.